De beste natuurlijke producten voor krullend haar

natuurlijke haarproducten krullen

Natuurlijk krullend haar... de droom van de meeste vrouwen met stijl haar. Terwijl de krullenbollen onder ons soms met de handen in (pluizig en klittend) haar zitten. Krullen zijn prachtig! Vooral als ze zacht, glanzend en pluisvrij zijn. Met de beste natuurlijke producten voor krullend haar, draag jij je krullen voortaan met trots los!

Verzorging van krullen en kroeshaar doe je met natuurlijke producten

De tijd dat krullenbollen alleen konden terugvallen op haarlak en mousse is gelukkig voorbij. Een natuurlijke verzorging voor krullend haar is een absolute must. Wat voor type krullen je ook hebt; golvend haar, natuurlijke krullen, kroeshaar of permanent. Het probleem met reguliere crème en shampoo voor krullend haar is dat het vol zit met uitdrogende ingrediënten, zoals siliconen, bepaalde vormen van alcohol en sulfaten. Na het wassen ziet het er mooi uit maar op de lange termijn, zelfs al na een paar uur, worden de krullen droog en pluizig. Dit komt omdat je krullen door deze haarproducten niet van binnenuit worden verzorgt. Ze leggen slechts een tijdelijk chemisch laagje om het haar.

Door gebruik van onze hoogwaardige biologische haarproducten voor krullen krijgt je haar een natuurlijke glans en volume. Door de hoge concentratie aan effectieve ingrediënten heb je er maar weinig van nodig. Daarbij zijn styling producten ook niet meer nodig. Dit bespaart je haar én je portemonnee. Lees snel verder voor de beste natuurlijke producten voor krullen!

de beste natuurlijke producten voor krullen

Biologische en natuurlijke shampoo voor krullen

Volgens de natuurlijke Curly girl methode kun je je haar beter niet met shampoo wassen. We kunnen ons voorstellen dat dit af en toe toch prettig is. Hiervoor gebruik je dan het beste een natuurlijke en biologische shampoo. Zoals bijvoorbeeld de verzorgende Shampoo bar Marigold voor droog en krullend haar. Deze shampoobar zorgt voor hydratatie, volume en glans. Beschadigd haar wordt hersteld en de geïrriteerde hoofdhuid gekalmeerd. De verschillende eigenschappen van deze shampoo maken het een perfecte match voor je krullende haar.

Biologische natuurlijke shampoo krullen

Shampoo bar voor krullen

Laat je krullen even wennen aan de biologische shampoo bar. Het haar kan tijdens de eerste wasbeurten een beetje vettig aanvoelen omdat de hoofdhuid extra talg aanmaakt om de normale balans te herstellen. Je geduld wordt door een mooie bos krullen beloond.

Natuurlijke, verzorgende en voedende conditioner voor krullen

Ook als conditioner kun je een zeep bar gebruiken. De Hennep conditoner bar is perfect voor krullen, ontwart het haar en maakt je krullen net zo glad en zacht als professionele haarproducten. Koudgeperste hennepolie bevat hoogwaardige eiwitten en vetzuren, waaronder omega 3, 6 en 9 voor diepe voeding en verzorging. Al deze ingrediënten zorgen dat je krullen een gezonde, veerkrachtige en robuuste uitstraling krijgen. En wist je dat de eiwitten in hennepolie de haargroei ook nog eens stimuleert? Haar is namelijk gemaakt van keratine, dat voor 90% uit eiwit bestaat.

Natuurlijke verzorgende conditioner krullen

Conditioner Bar Hennep

Azijnspoeling geeft volume en glans aan je krullen

Voor extra volume en glans voor je krullen is een natuurlijke haarspoeling een ultieme toevoeging voor de curly girl methode. Haarspoeling is nog niet zo bekend als krul product en dat is zonde, want geloof ons, het is het proberen meer dan waard!

natuurlijke krullen stimuleren producten

Azijnspoeling zoals bijvoorbeeld Wild Nettle haarspoeling verzwaart je haar niet, dat geeft je krullen extra volume. Ook brengt de haarspoeling de PH waarde van je haar en hoofdhuid in evenwicht. Dit maakt je krullen gladder en glanzender, minder pluizig en makkelijker te kammen. De spoeling met azijn is eventueel ook te gebruiken als vervanging voor shampoo. Het exfolieert je hoofdhuid en verwijderd dode huidcellen. Bij regelmatig gebruik stimuleert de haarspoeling de haargroei door een verbeterde bloedcirculatie naar de haarzakjes. Je kunt de azijnspoeling ook als leave-in product voor je krullen gebruiken. Maak je geen zorgen over de geur, deze verdampt vanzelf zodra je haar droogt. Nog niet overtuigd? Lees hier appelazijn voor je haar (zeven redenen om haarspoeling met azijn te gebruiken). Of heb je last van droge hoofdhuid, lees dan jeukende hoofdhuid oma tips

Natuurlijke krullen producten voor extra haarverzorging

We blijven het benadrukken; hydrateren, hydrateren en nog eens hydrateren, dit is onmisbaar voor een gezonde, mooie huid en haarbos. Kunnen je krullen wel wat extra haarverzorging gebruiken? Wat dacht je van ons natuurlijk haarmasker met kokosmelk, kokosolie en arganolie? Niet alleen ruikt dit dikke en voedende masker erg lekker, het bestaat uit 100% biologische- en ecocert gecertificeerde ingrediënten. Het haarmasker bevat plantaardige vetalcohol dat het haar niet zal uitdrogen zoals andere vormen van alcohol in krul producten.

Natuurlijk haarmasker krullen

Haarmasker Coconut Milk

Er zijn zoveel voordelen van biologische arganolie op krullend haar en daarom een blijvende favoriet. Arganolie helpt je haar te hydrateren en verzachten. Met een hoog gehalte aan antioxidanten, essentiële vetzuren en vitamine E, helpt arganolie op natuurlijke wijze de elasticiteit van het haar te verbeteren. De glans van dof, levenloos haar herstelt. Argan olie werkt ook als UV-beschermer en het neutraliseert vrije radicalen.

Biologische arganolie krullen

Arganolie kopen

Nog zo´n wonderlijk multi-use product, biologische Sheaboter. Geschikt voor krullen vanwege de verzachtende eigenschappen. Sheaboter houdt het vocht in je krullen vast zonder je haar vettig en zwaar te maken. Hierdoor is het een fantastisch krul product om je haar te beschermen tegen weersomstandigheden. Van de hete zon tot guur winterweer.

Natuurlijke haarverzorging product krullen

Biologische Shea Butter

    Producten voor krullend haar

    Goede haarproducten zorgen voor verzorgd, gezond haar dat prachtig glanst. Gezond haar breekt minder snel en door de hoge elasticiteit voelt het vol aan.

    Naar haarproducten