Er jonger uit zien door anti-aging makeup

Anti-aging makeup
Ouder worden; we willen het allemaal maar liefst wel zo mooi mogelijk. Dat doen we door een gezonde levensstijl, anti-aging producten en make up.
Huidveroudering zoals een verslapte huid en rimpels zijn de meest zichtbare gevolgen van het ouder worden. Dit is helaas een onoverkomelijk proces dat begint vanaf je 25ste levensjaar.
Erfelijkheid, levensstijl en omgevingsfactoren bepalen vanaf welke leeftijd jouw huid de eerste tekenen van veroudering gaat vertonen. Een deel van de oplossing is acceptatie en een goede gezichtsverzorging. Maar wist je dat make up ook anti-aging kan zijn?
We leggen je uit hoe je een ouder wordende huid kunt ondersteunen met de beste anti-aging make up en geven tips hoe je deze kunt gebruiken om er jonger uit te zien.

5 tips voor anti-aging make up

Met natuurlijke huidverzorging voor oudere huid blijft je huid in een betere conditie, net zoals beweging dat doet voor je spieren. Anti-aging make up met huidverzorgende eigenschappen is de beste keuze voor een ouder wordende huid. Met onderstaande tips maak je optimaal gebruik van anti-aging make up.
1. Zorg voor een goed gehydrateerde huid.
Hydratatie en goede gezichtsverzorging is de eerste en belangrijkste stap. Op een gehydrateerde huid is anti-aging make up gladder en gelijkmatiger aan te brengen. Het voorkomt ook dat het poeder of de vloeistof wordt geabsorbeerd door een droge huid. Bovendien zijn rimpels duidelijker zichtbaar op een droge huid. Gebruik voor hydratatie en bescherming van de huid een serum gezicht met een vitamine- en antioxidantrijke samenstelling. Denk er ook aan om je huid regelmatig te exfoliëren. Een goed peeling gezicht helpt het huidoppervlak glad te houden.
2. Kies bruintinten in plaats van roze
Wanneer je er jonger uit wilt zien is een bruine natuurlijke kleur beter dan roze tint. Dit geeft je gezicht een warme en gezonde uitstraling. In de zomer kun je gerust iets meer gebruiken dan in de winter. Verder zorgen lichtreflecterende pigmenten in anti-aging make up voor een stralende jeugdige gloed en egale teint.
3. Draag een lichte foundation
Een zwaar ‘masker’ van foundation zal de rimpels op je huid alleen maar meer accentueren. Kies voor een natuurlijke look de lichte en huidverzorgende Cream Foundation of een Age Defying Serum Foundation met ingrediënten speciaal voor de ouder wordende huid. Gebruik de anti-aging foundation vooral, of alleen, op plekken waar je dit nodig hebt en smeer deze goed uit.

 

4. Gebruik een make up primer
Een primer is de perfecte basis voor anti-aging make up en zorgt dat de make-up beter en langer blijft zitten. De beste primer voor rimpels is de internationaal bekroonde Soft Velvet Primer. Een volledig natuurlijke primer die de structuur van de huid perfectioneert. Maakt grove poriën minder zichtbaar en vult fijne lijntjes waardoor de huid er egaal uit ziet.
5. Less is more
Felle lipsticks of blauwe oogschaduw staan over het algemeen minder mooi wanneer je ouder wordt. Kies voor natuurlijke tinten bij anti-aging make up. Maar nog belangrijker; doe vooral wat jij mooi vindt en waar je je goed bij voelt.
Make up voor de verouderde huid

Maak kennis met anti-aging makeup

Deze hoogwaardige producten voegen noordelijke puurheid en hydratatie toe aan je make-up look!

Bekijk Korento producten

 

Wat maakt Korento make up anti-aging?

De ideologie van natuurlijke anti-aging richt zich op optimale huidverzorging, het belang van voedingsstoffen en het ondersteunen van de eigen functie en weerstand van de huid. Door de juiste samenstelling wordt de huid gevoed en gebalanceerd. Dit is belangrijk voor de rijpere huid, vooral als je je bedenkt dat make-up soms wel 14 uur op je huid zit. Korento make up is anti-aging door de 100% natuurlijke, effectieve en huidverzorgende ingrediënten. Je huid ziet er jonger uit, rimpels worden zachter en de huid straalt. Korent anti-aging make up wordt dan ook door professionals gebruikt.

 

Foundation tegen rimpels met Berry Active Complex™

Rimpels zijn een klassiek voorbeeld van huidveroudering. Een glad, jong en strak gezicht bestaat uit een goed en stevig bindweefsel. Dat weefsel zit vol met collageen dat je huid stevig maakt. Tijdens het verouderen wordt er door je lichaam minder collageen aangemaakt. De huid wordt slapper en die verminderde stevigheid zorgt voor het ontstaan van rimpels. Een anti-aging foundation vult de rimpels op.

 

De anti rimpel foundations van Korento (Age Defying Serum Foundation en Berry Vitamin Cream Foundation) bevatten een mooie onbewerkte mix van Berry Active Complex™. Een mengsel van antioxidantrijke arctische bessen die een bewezen positief effect op de huid hebben.
De gebruikte bessen zijn een natuurlijke bron van antioxidanten, vitamine A, C en E en bevatten essentiële vetzuren, zoals omega 3, 6 en 9. Deze krachtige en waardevolle ingrediënten beschermen de huid tegen zware omstandigheden die rimpels veroorzaken, zoals stress, UV-stralen en blauwe licht van elektrische apparaten. Daarnaast helpt het tekenen van huidveroudering te verminderen, door de aanmaak van collageen te stimuleren.
Foundation tegen rimpels

 Natuurlijke huidverzorgende foundation

Korento Perfecting Mineral Base is een lichte, ademende en volledig natuurlijke poeder, waarmee een dekkende, fluweelzachte basis gecreëerd kan worden. Toegevoegde plantaardige lecithine stabiliseert de beschermende functies van de huid en regenereert de structuur.

Foundation tegen rimpels

Natuurlijke anti-aging helpt ons onthouden aandacht te besteden aan onze huid en huidverzorging. En dat werkt echt. De huid heeft voeding nodig, net als de rest van ons lichaam. Zorg goed voor jezelf door voeding met voldoende vitamines en mineralen. Matig alcoholgebruik en zonnebankbezoekjes. Verminder stress en zorg voor voldoende slaap. Ook lachen is erg gezond, dus neem je lachrimpels voor lief én help tegelijk de natuur een handje met de beste anti-aging make up van Korento.

Girl in a jacket

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Duurzame Makeup

Laat commentaar achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.