De beste natuurlijke foundation

De beste natuurlijke foundation geeft de voordelen van huidverzorging
Voor een mooie, egale dekking kies voor een 100% natuurlijke foundation. Een natuurlijke foundation is een foundation met verzorgende en gezonde ingrediënten. Make up zonder pfas, siliconen, microplastics, parabenen of twijfelachtige stoffen die je poriën verstoppen. Onze natuurlijke foundation is de beste door de grote hoeveelheid aan effectief verzorgende biologische ingrediënten. Rijk aan antioxidanten, pigmentrijke en langdurige formules die je huid voeden, verzorgen en laten ademen.
De natuurlijke foundations zijn zuinig in gebruik en ‘long-lasting’. Ze worden daarom ook gebruikt door make-up professionals. Hoe breng je een foundation aan voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat dat zo lang mogelijk blijft zitten? We vertellen je verderop alles over het juiste gebruik van een natuurlijke foundation, met tips van de experts.

Biologische make up, natuurlijk...

Kan make up functioneel en tegelijk 100% natuurlijk en biologisch zijn? Ja dat kan! We bieden verschillende varianten luchtige natuurlijke foundations voor een mat, dekkend of juist glow effect. Hoogwaardige en veilige bestandsdelen vormen de basis van onze natuurlijke foundation. We gebruiken alleen ingrediënten die toegestaan zijn in 'schone' schoonheid. Ze zijn biologisch, in het wild gegroeid en eco-gecertificeerd. We sluiten geen compromissen bij het kiezen van onze ingrediënten - er wordt niets onnodig toegevoegd. De resultaten zijn een anti-age foundation serum, een cream foundation en minerale foundation. Stuk voor stuk met waardevolle huidverzorgende en beschermende eigenschappen.

Natuurlijke foundation kopen? Dit zijn de beste!

Behalve effectief en vriendelijk voor de huid, zijn onze natuurlijke foundations ook vriendelijk voor het milieu. Ze zijn dierproefvrij, vegan en zitten in recyclebare verpakkingen. Wij gebruiken groen vervoer en produceren op een manier die de natuur niet schaadt of de biodiversiteit bedreigd. Oftewel, foundation op volledige natuurlijke basis!
Onze natuurlijke foundations zijn niet-comodogeen, zodat je er geen pukkels of puistjes van krijgt. Geschikt voor verschillende huidtypes, of je nou een vette, droge of oudere huid hebt.

Cream foundation

Natuurlijke cream foundation zorgt voor een flexibele dekking en een semi-matte finish
Met de huidverzorgende, volledig natuurlijke Korento Berry Vitamin Cream Foundation bereik je een fluweelzachte make-up look en een subtiele gloed zonder een vettige laag. Deze natuurlijke foundation is makkelijk gelijkmatig aan te brengen. Het egaliseert de teint en vervaagt imperfecties voor een volledig dekkende, semi-matte afwerking. De cream foundation is doordrenkt met Berry Active Complex™. Dit bevat arctische bessen met anti-oxidanten en vitaminen die een bewezen positief effect op de huid hebben.

Van medium tot volledige dekking 

Berry Vitamin Cream Foundation

 

Anti age serum foundation

Natuurlijke anti age foundation hydrateert en verzorgt de huid intensief

De unieke, volledig natuurlijke en intensief hydraterende serum foundation helpt de ruwe huid met textuur en fijne lijntjes glad te strijken - terwijl het toch een licht gevoel op het gezicht achterlaat. De voedende ingrediënten zorgen voor een heldere teint en gezonde glow. Ook deze natuurlijke serum foundation zit vol met Berry Active Complex ™. Er is maar een kleine hoeveelheid nodig om oneffenheden in de huid te egaliseren. Wil je een volledig mat effect? Combineer de foundation dan met Botanical Setting Powder.

Verkrijgbaar in 6 verschillende tinten 

Age Defying Serum Foundation

 

Minerale foundation

Natuurlijke minerale foundation egaliseert de teint en werkt imperfecties weg.
Creëer een natuurlijk effect met minerale foundation, beschikbaar in alle soorten tinten. Flow's minerale foundation is volledig natuurlijk en geschikt voor alle huidtypen, zelfs als make up voor gevoelige huid. Of bij de natuurlijke behandeling van rosacea. De minerale foundations zorgen voor een natuurlijk mooi resultaat, laat de huid ademen en verstopt de poriën niet. Je kunt de dekking door laagjes precies creëren zoals jij dat wilt. Licht, semi-dekkend of wil je volledige dekking vandaag?
Tip: Maak je minerale make-up routine af en gebruik een beetje hydraterende gezichtsspray als setting spray om langer te genieten van egale make-up.

Natuurlijke foundation aanbrengen: tips van de experts

Met deze foundation tips voorkom je een opvallend masker en creëer je een natuurlijk, egaal effect dat de hele dag blijft zitten.
1. Hydratatie
Een goed begin is het halve werk. Zorg dat je je foundation aanbrengt op een gehydrateerde huid. De meeste mensen hebben een vochtarme huid, niet te verwarren met een droge huid. Ook de vette huid kan namelijk vochtarm zijn. Gebruik altijd een natuurlijke gezichtspeeling, serum gezicht en gezichtsolie om je huid te hydrateren en voeden.
2. Primer
Met een primer zorg je ervoor dat je foundation super lang goed blijft zitten. De internationaal bekroonde Kortento Soft Velvet Primer is volledig natuurlijk en perfectioneert de textuur van je huid. Makkelijk te verspreiden, maakt grove poriën minder zichtbaar en is de perfecte basis voor het aanbrengen van natuurlijke foundation voor een egale teint.
3. Matteren en fixeren
Door je make up ‘vast te zetten’ voorkom je dat de foundation in rimpeltjes glijdt. De lichte Botanical Setting Powder is met een poederkwast gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een gladde en matte afwerking. Doordat de poeder transparant en kleurloos is, is deze geschikt voor elk huidtype en kleur. Breng na de natuurlijke foundation een kleine hoeveelheid van de poeder aan met een cirkelvormige beweging. Doe dit voornamelijk op de T-zone; voorhoofd, neusbrug en kin. Het poeder voorkomt een vette huid zonder de poriën te verstoppen.
4. Vloeibare foundation aanbrengen
Jouw natuurlijke foundation kun je aanbrengen met (schone) vingers, duurzame make-up kwast of spons. Het populairst is momenteel de beautyblender spons. Deze is precies zo gemaakt dat die in alle hoeken van je gezicht past. Maak de spons een beetje nat voor het meest natuurlijke effect. Ook zuigt het sponsje daardoor minder foundation op. Er zijn verschillende manieren om een foundation aan te brengen. Het belangrijkste is dat je doet wat voor jou het makkelijkst en prettigst is.

Tenslotte kies je een kleur die past bij de ondertoon van je huid. Wanneer je foundation in de winter te donker wordt, kun je kiezen voor een lichtere tint of deze mengen zodat je precies de juiste kleur hebt. Gebruik in de zomer bijvoorbeeld een minerale make up bronzer of een vloeibare blush. Zo heb je de beste natuurlijke foundation dat ook het best past bij jouw gezicht.

Girl in a jacket

Lees meer

Duurzame make-up

Laat commentaar achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.